A Hunyadi Kft. az energiagazdálkodási problémák megoldásában, elsősorban az energiamegtakarítás területén a villamos energetika, az elektromos hálózatminőség, valamint az azokhoz kapcsolódó szakterületeken, speciálisan a fázisjavítás területén nyújt minőségi szolgáltatást ügyfeleinek.

A cég alapításának időpontja: 1998. április 16., jelenlegi székhelye Budapesten, fióktelepe Debrecenben működik. A cég jogutódja az 1983-ban alakult, debreceni székhelyű Hunyadi Elektronika Kft.-nek, így összesen már több, mint 30 éves szakmai múltra tekinthet vissza a Hunyadi Kft. A cég jelenleg is, mint megalakulása óta folyamatosan, 100%-os magyar tulajdonban van. Nem bújik off-shore cégek mögé, idehaza fizeti adóját, közterheit, ezáltal is Magyarország teherviselésében, és adófizetésében játszik a méretének megfelelő szerepet, hogy gyermekeink, nyugdíjasaink a dolgozó emberek mellett a lehető legtöbbet kaphassák.

Ajánlat kérése

A szolgáltatás részletei

A magyar tulajdonban lévő vállalkozás napjainkra már külföldi érdekeltséggel is rendelkezik (s.c.HKSYS srl. Kolozsvár, Románia). A cég sikerének alapja a kitűnő szakismeretekkel rendelkező munkatársak, és az általuk nyújtott magas szintű szolgáltatás és gyártás.

Automatikus fázisjavító berendezéseinket és villamos elosztóinkat folyamatos fejlesztés mellett készítjük debreceni és budapesti gyártóbázisunkon, melynek során nagy hangsúlyt fektetünk az alkatrészek megbízhatóságára, és az összeszerelés során a berendezések optimális kialakítására. Gyártásuk során Megrendelőink egyedi igényeit messzemenően figyelembe vesszük, hiszen nagy tapasztalatú szakembereink ötletei az Önök javát is szolgálják.

Az elkészült berendezések magas minőségi színvonalát a teljes folyamat alatt alkalmazott, és az SGS Hungária Kft. által tanúsított ISO 9001:2015 minőségtanúsítási rendszer is szavatolja.

A fázisjavító berendezések, és ezeknek speciális kivitelei (torlófojtók, aktív és passzív szűrők, aktív felharmonikus kompenzátorok, dinamikus fázisjavító berendezések) az elektromos hálózatok minőségi paramétereit nagymértékben javíthatják. Az eredő minőséget a táphálózat és a fogyasztói berendezések, azok üzemvitelének összessége jelentős mértékben befolyásolhatják. A tápfeszültség minőségét javító berendezések pontos méretezése, elkészítése, karbantartása, és megbízható üzeme minden villamos fogyasztó számára egyaránt fontos. Ezek a folyamatok a Hunyadi Kft. működési területeinek teljes egészét lefedik, így a felelősség egy cégen belül összpontosul.

Az energiagazdálkodás területén nemcsak a cég tulajdonosainak és ügyvezetésének van komoly szakmai múltja, hanem munkatársaink mindegyikének, melynek eredményeképpen pénzben mérhető megtakarításokat kínálunk Megrendelőinknek. Egy fogyasztó energiával való ellátása igen sokféleképpen történhet, de ezeknek az optimális felhasználást, így a lehető legkisebb energiaköltséget eredményező kombinációja szakértést kíván. Amennyiben a fogyasztó rendelkezik ilyen munkatárssal, úgy ebben a munkában tudjuk őt segíteni műszereinkkel és egyéb helyeken szerzett tapasztalatunkkal. A megfelelő munkatárs hiánya esetén azonban külsős cégként folyamatos, vagy eseti energiagazdálkodási ügyintézést és tanácsadást nyújtunk (külsős energetikusi tevékenység).

Munkánk során különféle energiamegtakarítást eredményező berendezést ajánlunk ügyfeleinknek. A tervezést, megtérülés számítást, kivitelezést vagy finanszírozást, és a valós megtakarítások mérését egy cégben összefogva kínáljuk. Természetesen bármelyik szolgáltatás részt önállóan is elvégezzük, vagy külső cégként auditáljuk ezen folyamatok megfelelőségét.

A szakmában kivívott megbecsülésünket és pozíciónkat elégedett ügyfeleinknek köszönhetjük, amely nem csak pénzben kifejezhető tőkét biztosít részünkre.

Szeretnénk ezt a tőkét a jövőben minden tekintetben tovább növelni, így minden meglévő és új Megrendelőnk igényeinek maximális kiszolgálása létkérdés cégünk számára.

Legyen partnerünk ebben az évben is! Várjuk megkereséseiket bármely, profilunkba illő területen.

Minősítések

A minőségre és a megbízhatóságra mindig nagy hangsúlyt fektettünk. Ennek szellemében az országban elsőként kezdtük működtetni az MSZ ISO 9004-2:1993 ajánlott és ellenőrzött szolgáltatóhely, az MSZ EN ISO9001:2001, valamint az AQAP 120 normatív dokumentum előírásait is figyelembe vevő integrált minőségirányítási rendszerünket.

ISO 9001:2015 szabvány szerinti SGS minőségtanúsítványunk száma: HU08/3071

Érvényessége: 2020. Február 4.

Vonatkozik:

  • Villamos berendezések tervezése, gyártása, telepítése, üzembe helyezése, karbantartása és javítása,
  • Fogyasztói villamos hálózati mérések és hálózatminőség javítások végzése,
  • Energiagazdálkodással kapcsolatos szaktanácsadás.

Az érvényes tanúsítványunk megtekinthető itt magyarul és angolul!

 

 

Minőségpolitikánk megtekinthető itt.

 

Szakmai tagságaink

EBIK Energiabiztonsági Klaszter

A Klaszter missziója: A fenntartható energiapiac biztosítása az energiaellátás biztonságának, az energiatermelés és ellátás hatékonyságának, az energiaszolgáltatás minőségének javításával, valamint a fogyasztás racionalizálásával.

Az Energiabiztonsági Klaszterhez való csatlakozásunkról szóló határozat

Magyar Elektrotechnikai Egyesület

A Hunyadi Kft. Pártolói tagja a Magyar Elektrotechnikai Egyesületnek.

www.mee.hu

Elektromosipari Magánvállalkozók Országos Szövetsége

A Hunyadi Kft. támogatója az Elektromosipari Magánvállalkozók Országos Szövetségének.

www.emosz.hu