Kedves Kolléga!

Az Association of Energy Engineers Magyar Tagozata, az Energiagazdálkodási Tudományos Egyesület és az Energetikai Szakkollégium 12. alkalommal szervezi közös szakmai konferenciáját, amelyre tisztelettel invitáljuk Önt és kollégáit a szakmai programban való részvételre.

A 2017. március 7-én és 8-án Gárdonyban a Hotel Nautis-ban tartandó rendezvényen kiemelt hangsúlyt szeretnénk helyezni az energetikai auditálás szakmai kérdéseire, az LVII/2015 Tv. által előírt kötelező energetikai auditok tapasztalataira, valamint a vállalatirányítási rendszerek és az energiahatékonyság kapcsolatára.
Reméljük, hogy Ön mint energetikai auditor, vagy energetikai auditáló szervezet képviselője, szívesen mutatná be elért eredményeit, és osztaná meg tapasztalatait a szakmai feladatok és a törvényi megfelelés teljesítése területéről.
A rendezvény nem titkolt célja az auditori közösség véleményének, a jó és rossz tapasztalatoknak a megosztása, és kerekasztal beszélgetés keretében történő megvitatása, elősegítve ezzel az érintett szakemberek, jogalkalmazók, és a jogalkotók munkáját.
A konferencia lehetőséget biztosít az Ön, vagy cége által forgalmazott energiahatékonysági eszközök és/vagy szolgáltatások kiállításon történő bemutatására az előadásoknak helyt adó termek előterében.