Ne feledje: A megújuló energiák közül mindig azt célszerű

Megújuló energia kiválasztása

Megújuló energiákból napi szinten foglalkozunk mindazokkal, amelyekkel aktív módon elektromos energiát lehet előállítani:

  • fotovoltaikus napelemek
  • 50 kW alatti szélgenerátorok
  • kombinált, nap- és szélgenerátoros rendszerek

A fenti nap- és szélenergia hasznosító rendszereket a helyszínre adaptáljuk, megtervezzük, megtérülési számítást készítünk, pályázati tanácsadást adunk hozzá, és kulcsrakészen kivitelezni is tudjuk. Akár szigetüzemű, önálló villamosenergia-ellátásra van szüksége, akár hálózati visszatápláló rendszert szeretne a villamos energia költségének csökkentése érdekében telepíteni, jó helyen jár nálunk.

Minden fajta megújuló energiával kapcsolatban szaktanácsadást, szakértői tevékenységet végzünk.

Segítünk kiválasztani az Ön számára legelőnyösebb megújuló energia megoldást még akkor is, ha nem éppen ezt ajánlják Önnek. Ne feledje, mérnökirodánk pártatlan szakvéleményt ad a létesítendő rendszerekről, azok műszaki színvonaláról és megtérülési lehetőségeiről.

Személyesen látogattunk el kollégáinkkal márciusban egy nagy múltú, megújuló energiával foglalkozó kiállításra az ausztriai Wels-be, ahol nagyon sok új dologgal lehetett találkozni. Részletesebb beszámolónk még készül, de addig is a kiállítás honlapján lehet szétnézni ötletek, gyártók után: www.energiesparmesse.at Minden évben megrendezésre kerül március elején, érdemes a jövő évi naptárba feljegyezni! Ha szeretne velünk utazni, kérjük küldje jelentkezését az info@hunyadi.hu címre!