Nagyon nagy örömünkre szolgál ez a díj, hiszen úgy gondoljuk, hogy a sok éves fennállásunk alatt társadalmi és környezeti felelősségünk teljes tudatában működtünk és ez a lelkiismeretesség méltó elismerést kapott. Ezúton is szeretnénk megköszönni a jelölést, és a díjazást az értékelőknek és a díjalapítóknak! Gratulálunk továbbá az idei díjazott társainknak is!

Dióhéjban: miért értünk meg erre a díjra?

 

Mindamellett, hogy cégünk tevékenységeként elért energia megtakarítás a környezetre gyakorolt káros környezeti hatásokat automatikusan csökkenti, számos tudatos döntést hozunk annak érdekében, hogy a lehető legkisebb mértékű legyen ökológiai lábnyomunk. Odafigyelünk a kellemes munkakörnyezetre is, mely elsősorban a Hunyadis  kollégák jó közérzetét kívánja biztosítani, akik nap, mint nap az irodában dolgoznak a közös sikerért. A munkatársak közötti viszony az átlagosnál családiasabb, sok barátság alakult ki a cégnél. A társadalmi felelősség vállalás is mindig nagy hangsúlyt kapott nálunk. Számos alkalommal szerveztünk adománygyűjtési akciókat. Ezek mellett a jövő generációjának és képzésének a feladatát is szívesen elvállaljuk. Bérmentve tartottunk előadásokat a jövő szakembereinek minőségi tudásának megalapozása érdekében. Kiemelendőnek tartjuk, hogy működésünk évei alatt összegyűjtött fázisjavító automatikákat az Elektrotechnikai Múzeumhoz juttattuk. Ez egy olyan a terület, mely nagyon színes fejlődéstörténetének ellenére sajnos nem kap kellő figyelmet és félő volt, hogy a feledés homályába vész. Ezekből a darabokból egy kiállítást szerveztünk, melyet ünnepélyesen egy kerekasztal beszélgetés keretében nyitottunk meg.

A sort még folytathatnánk, de már egy olyan szűk körű üzleti csoport büszke tagjai vagyunk, kik a díj birtokosaiként, elég, ha annyit mondanak: Üzleti Etikai Díjazottak vagyunk.

Természetesen fontosnak tartjuk kiemelni, hogy szemlélet- és viselkedésmódunkat a jövőben is megtartjuk és folyamatosan fejleszteni kívánjuk!

http://www.piacesprofit.hu/kkv_cegblog/ujabb-tiz-ceg-nyert-uzleti-etikai-dijat/

Így érkeztünk 🙂

 

Halász Andrea, Bársony Barbara, Kozmáné Pocsai Zsófia és Nagy Norbert

 

 

És ezzel tértünk haza 🙂

Ajánlat kérése