Tudjuk, hogyan célszerű optimálisan villamosenergiát vételezni, megbízható elosztóberendezéseket legyártva ellátni a fogyasztókat, kulcsrakész, saját gyártású fázisjavítási megoldásokat szállítani, vagy szabványos villamosenergia minőséget elérni és mindezt a legköltséghatékonyabban.

Felkészült munkatársaink segítségére lehetnek még villamos mérésekben, energetikai kérdésekben, de akár elektromos autó töltők telepítésében is.

 

35 éves működésünk alatt sok ezer projektet megoldottunk már.

Legyen Öné a következő!

 

Reméljük felvillanyoztuk, és teszteli kapacitásunkat! 😉 😊

Megbízhatóság. Tapasztalat. Hunyadi

Ajánlat kérése

A szolgáltatás részletei

A magyar tulajdonban lévő vállalkozás napjainkra már külföldi érdekeltséggel is rendelkezik (s.c.HKSYS srl. Kolozsvár, Románia). A cég sikerének alapja a kitűnő szakismeretekkel rendelkező munkatársak, és az általuk nyújtott magas szintű szolgáltatás és gyártás.

Automatikus fázisjavító berendezéseinket és villamos elosztóinkat folyamatos fejlesztés mellett készítjük debreceni és budapesti gyártóbázisunkon, melynek során nagy hangsúlyt fektetünk az alkatrészek megbízhatóságára, és az összeszerelés során a berendezések optimális kialakítására. Gyártásuk során Megrendelőink egyedi igényeit messzemenően figyelembe vesszük, hiszen nagy tapasztalatú szakembereink ötletei az Önök javát is szolgálják.

Az elkészült berendezések magas minőségi színvonalát a teljes folyamat alatt alkalmazott, és az SGS Hungária Kft. által tanúsított ISO 9001:2015 minőségtanúsítási rendszer is szavatolja.

A fázisjavító berendezések, és ezeknek speciális kivitelei (torlófojtók, aktív és passzív szűrők, aktív felharmonikus kompenzátorok, dinamikus fázisjavító berendezések) az elektromos hálózatok minőségi paramétereit nagymértékben javíthatják. Az eredő minőséget a táphálózat és a fogyasztói berendezések, azok üzemvitelének összessége jelentős mértékben befolyásolhatják. A tápfeszültség minőségét javító berendezések pontos méretezése, elkészítése, karbantartása, és megbízható üzeme minden villamos fogyasztó számára egyaránt fontos. Ezek a folyamatok a Hunyadi Kft. működési területeinek teljes egészét lefedik, így a felelősség egy cégen belül összpontosul.

Az energiagazdálkodás területén nemcsak a cég tulajdonosainak és ügyvezetésének van komoly szakmai múltja, hanem munkatársaink mindegyikének, melynek eredményeképpen pénzben mérhető megtakarításokat kínálunk Megrendelőinknek. Egy fogyasztó energiával való ellátása igen sokféleképpen történhet, de ezeknek az optimális felhasználást, így a lehető legkisebb energiaköltséget eredményező kombinációja szakértést kíván. Amennyiben a fogyasztó rendelkezik ilyen munkatárssal, úgy ebben a munkában tudjuk őt segíteni műszereinkkel és egyéb helyeken szerzett tapasztalatunkkal. A megfelelő munkatárs hiánya esetén azonban külsős cégként folyamatos, vagy eseti energiagazdálkodási ügyintézést és tanácsadást nyújtunk (külsős energetikusi tevékenység).

Munkánk során különféle energiamegtakarítást eredményező berendezést ajánlunk ügyfeleinknek. A tervezést, megtérülés számítást, kivitelezést vagy finanszírozást, és a valós megtakarítások mérését egy cégben összefogva kínáljuk. Természetesen bármelyik szolgáltatás részt önállóan is elvégezzük, vagy külső cégként auditáljuk ezen folyamatok megfelelőségét.

A szakmában kivívott megbecsülésünket és pozíciónkat elégedett ügyfeleinknek köszönhetjük, amely nem csak pénzben kifejezhető tőkét biztosít részünkre.

Szeretnénk ezt a tőkét a jövőben minden tekintetben tovább növelni, így minden meglévő és új Megrendelőnk igényeinek maximális kiszolgálása létkérdés cégünk számára.

Legyen partnerünk ebben az évben is! Várjuk megkereséseiket bármely, profilunkba illő területen.

Minősítések

DIGITÁLISAN FELKÉSZÜLT VÁLLALKOZÁS VAGYUNK!

Tanúsítványunkat a képre kattintva teljességében megtekintheti:

A minőségre és a megbízhatóságra mindig nagy hangsúlyt fektettünk, ennek érdekében működtetjük jelenleg is az MSZ EN ISO9001:2015 szabvány szerinti minőségirányítási rendszerünket, melyet évente megújítunk.

ISO 9001:2015 szabvány szerinti, SGS által kiadott minőségtanúsítványunk száma: HU08/3071

Érvényessége: 2023. február 04.

A tanúsítás az alábbi területekre érvényes:

  • Villamos berendezések tervezése, gyártása, telepítése, üzembe helyezése, karbantartása és javítása,
  • Fogyasztói villamos hálózati mérések és hálózatminőség javítások végzése,
  • Energiagazdálkodással kapcsolatos szaktanácsadás.

Tanúsítványunk magyar (1. oldal) és angol (2. oldal) nyelven letölthető itt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sajtóközlemény

 

 

 

 

Szakmai tagságaink

EBIK Energiabiztonsági Klaszter

A Klaszter missziója: A fenntartható energiapiac biztosítása az energiaellátás biztonságának, az energiatermelés és ellátás hatékonyságának, az energiaszolgáltatás minőségének javításával, valamint a fogyasztás racionalizálásával.

Az Energiabiztonsági Klaszterhez való csatlakozásunkról szóló határozat

Magyar Elektrotechnikai Egyesület

A Hunyadi Kft. Pártolói tagja a Magyar Elektrotechnikai Egyesületnek.

www.mee.hu

Elektromosipari Magánvállalkozók Országos Szövetsége

A Hunyadi Kft. támogatója az Elektromosipari Magánvállalkozók Országos Szövetségének.

www.emosz.hu