Hazánkban rengeteg helyen találkozunk régi (20-30 éves), elavult, megbízhatatlan kapcsoló berendezésekkel. Számos esetben ezen berendezések az üzemek, irodák, csarnokok súlyponti elosztójaként funkcionálnak. Sokszor korszerű technológiák üzemelnek ezekről a nagyon elavult és kis üzembiztonságú villamos elosztókról, amelyek meghibásodása nagyságrendekkel nagyobb károkat okozhat, mint egy villamos felújítás költsége.

Tervezett fejlesztések esetén a megnövekvő villamos energia igény még nagyobb problémát okoz, így a berendezések bővítése, korszerűsítése is szükségessé válhat.

Specialitásunk a meglévő elosztó berendezések átszerelése, korszerű készülékekkel, akár cellánként is, vagy teljes körűen.

Ajánlat kérése

Kiemelt fontossága miatt célszerű legalább az elosztók főkapcsolójának (illetve főbb leágazásainak) megfelelő működőképességét megvizsgálni és szükség esetén korszerű megszakítókkal helyettesíteni. A munkálatokat nagy rutinnal és felkészültséggel végezzük, így biztosítani tudjuk az átszereléshez szükséges leállási idő minimalizálását.

Cégünk évről-évre folyamatosan végzi APU, GA típusú megszakítók cseréjét.

APU 50 - NS 1600 csere