Fogyasztásmérők

Janitza sínre szerelhető fogyasztásmérőink és táblaműszereink lehetővé teszik a fogyasztói leágazások egyszerű mérését és rendszerbeillesztését.  Segítségükkel nyomon követhetővé válnak az alfogyasztói leágazások fogyasztási adatai, így komplex képet alkothat a hálózat energiafelhasználásról és biztosíthatja annak optimális energiagazdálkodását.

Ajánlat kérése

Janitza UMG 103

UMG 103 típusú fogyasztásmérő

A Janitza UMG 103-as egy az egyik leggyakrabban alkalmazott alfogyasztók mérését megvalósító sínre szerelhető univerzális mérőműszer. Az adatgyűjtésre modbus protokoll biztosít lehetőséget, melyen keresztül nem csupán a fogyasztási adatokat, hanem a hálózat minőségére jellemző paramétereket is kiolvashatjuk. 0,2%-os pontosságának köszönhetően megbízható képet ad a mért hálózatról valamint képes a harmonikus torzítások, aszimmetrikus hálózatok vizsgálatára. Kompakt kialakítása miatt helytakarékos, az utólagos szekrénybe építés lehetőségét biztosítva.

Részletek

Janitza UMG 96 / UMG 96L

UMG 96 fogyasztásmérők

A Janitza UMG 96-os fogyasztásmérő műszerek 96×96-os kivitelű négy negyedes táblaműszere. Impulzus kimenetein a hatásos és meddő teljesítménnyel arányos jeleket képes kiadni. Nagyméretű kijelzőjén a 3 fázisú átlagértékek, valamint a mérés ideje alatt mért maximum és minimum értékek egyszerűen leolvashatóak. A feszültség és áramértékeket 1%-os pontossággal méri. Belső memóriával és többféle kommunikációs lehetőséggel a továbbfejlesztett UMG 96 S és UMG 96 RM változatai rendelkeznek.

Az UMG 96 L, a Janitza UMG 96 egyszerűsített változata, amelyből kikerültek a digitális kimenetek. Kialakításában, mért értékekben, pontosságban, megegyezik az UMG 96-tal. A fogyasztásmérő rögzíti a mérés ideje alatt fellépő minimum és maximum, valamint átlag értékeket. Paraméterezése, kezelése, a mért értékek leolvasása az UMG 96-tal azonos. Az UMG 96-hoz hasonlóan az alap villamos paraméterek (feszültség, áram, teljesítmények, teljesítménytényező).

Részletek

Janitza UMG 20CM

20 csatornás almérő, hibaáram monitoring funkcióval

A Janitza UMG 20CME egy 20 csatornás mérőműszer kiváló megoldás almérések megvalósítására. Pontos és részletes hálózatminőségi paramétereket biztosít Modbus-on keresztül.

Részletek