Univerzális mérőműszerek

Janitza gyártmányú univerzális mérőműszereink jóval többre képesek mint egyszerű fogyasztásmérő társaik. Segítségükkel állandó megfigyelés alatt tarthatja a hálózat egészét, rögzítheti az energiagazdálkodás elemzéséhez és optimalizálásához szükséges adatokat, pontos képet kaphat a fogyasztói szokásokról és tulajdonságokról, továbbá eszközeink lehetővé teszik a hőmérsékletmérés, és a hálózaton megjelenő felharmonikusok vizsgálatát is.

Ajánlat kérése

Janitza UMG 104

UMG 104 típusú univerzális mérőműszer

Az UMG 604, 605-tel megegyező külsővel, közel azonos tudással rendelkező univerzális műszer. Moduláris kivitelének köszönhetően egyszerűen sínre illeszthető. RS485 porton keresztül a mért adatok kiolvashatóak, digitális ki és bemenetei jelzésekre, figyelmeztetésekre alkalmas jelet biztosítani. Tudásában meghaladja a fogyasztásmérőket, hiszen 40. rendig vizsgálja a felharmonikusokat, detektálja a hálózati asszimmetriákat, 20kHZ-es mintavételezéssel biztosítja a hálózat vizsgálatát.

Részletek

Janitza UMG 96 RM-E

UMG 96 RM-E típusú univerzális fogyasztásmérő

A Janitza UMG 96 RM-E a termékcsalád Ethernet porttal rendelkező tagja. Egy számítógép segítségével rajta keresztül egyszerűen elérhetővé és kezelhetővé válik a mérőrendszer, így biztosítva az adatok könnyebb elérését, és a mérőeszközök egyszerűbb beállítását.

Részletek

Janitza UMG 96 RM -P/-M/-CBM/-EL

UMG 96 RM -P/-M/-CBM/-EL típusú univerzális fogyasztásmérők

Az UMG sorozat legújabb tagjai, amelyek között már közvetlen ethernet porton keresztül modbus master eszközként üzemelő fogyasztásmérőket is találunk. 256 MB belső memóriával szerelt változata az adatvesztés elkerülését biztosítja, a modern háttérvilágítással kialakított képernyőjén a mért értékek könnyen leolvashatóak. Jelszavas védelemmel biztosítja a beállítások véletlen elállítását. Az UMG 96 RM kedvező árának, magas szintű tudásának és megbízhatóságának köszönhetően az UMG 96 család leggyakrabban alkalmazott változata.

Részletek