Fázisjavításban és energetikai mérésben használt minőségi műszereket és alkatrészeket forgalmazunk. Továbbá saját gyártású, készre szerelt fázisjavító berendezések is megtalálhatóak kínálatunkban.

 • Áramváltók

  A villamos mérőműszerek túlnyomó többsége áramváltókon keresztül csatlakozik a mérendő erősáramú hálózatrészhez.
  A Janitza gyártó a villamos mérőműszereik mellett, széles körben kínál a mérések kialakításához szükséges áramváltókat, legyen szó akár bontható, kalibrálható vagy akár a Rogowski tekercs elvén működő flexibilis áramváltókról. A speciális mérések megvalósításához egyaránt megtalálhatóak összegző, DIN sínre szerelhető, vagy akár szivárgó áram mérésére alkalmas áramváltók is.

  Mutasd a termékeket
 • Fázisjavítás

  Kondenzátorok, mágneskapcsolók, vezérlő automatikák, vagyis a fázisjavító berendezések komponensei külön-külön is megvásárolhatóak. Kizárólag minőségi alkatrészeket forgalmazunk, mint például:

  TDK-EPCOS, Janitza Electronics, Siemens, Eaton/Moeller, Schneider, Mersen, Weidmüller, Benedikt Jager, Icar

  Mutasd a termékeket
 • Janitza műszerek

  Megtalálhatóak mind az egyszerű költséghatékony fogyasztásmérők, mind az érvényben lévő szabvány szerinti mérésre alkalmas hálózat analizátorok. Sínre pattintható műszerek, nagyméretű kijelzővel rendelkező ajtóba illeszthető táblaműszerek. MID hitelesítéssel rendelkező, elszámolási mérésre alkalmas 1 és 3 fázisú fogyasztásmérők.

  Mutasd a termékeket