A Hunyadi Kft. a német gyártású Janitza műszerek kizárólagos magyarországi forgalmazója. Komplett megoldásokat kínálunk a műszerek forgalmazásától, teljes monitoring rendszerek tervezéséig és kivitelezéséig. Vállaljuk a Janitza monitoring rendszerek felülvizsgálatát, legyen szó általunk kiépített, vagy már régebben, más által telepített rendszerekről. A Janitza műszerek nem kizárólag villamos energia minőség mérésére, hanem többféle energetikai jellemzők egyidejű vizsgálatára is alkalmasak, ami nagyban megkönnyíti az energetikai folyamatok feltérképezését. Ilyen jellemzők lehetnek: a hőmérséklet, a nyomás állapot jelzések és jelátalakítókkal egyéb, szinte tetszőleges paraméterek, melyek a mért energiafogyasztást nagyban befolyásolhatják. Például egy hűtőkamra energiafogyasztásának a hűtőajtók kinyitásával kapcsolatos összefüggései.

A megfelelően kialakított energia monitoring rendszerekkel átlátható energiafelhasználás és jelentős energiamegtakarítás érhető el.

Ajánlat kérése

Cégünk nem csupán forgalmazza, de aktívan használja is a Janitza termékeket. A fázisjavításban a Prophi automatikákat, a hálózati jellemzők vizsgálatában az UMG hálózatanalizátorokat, a mérések kiértékelésében és jegyzőkönyvezésében a GridVis adatgyűjtő és riportgeneráló szoftvert.

Energetikusi tevékenységeink során a Janitza fogyasztásmérőkkel és hálózat analizátorokkal szerzett tapasztalatunknak köszönhetően bátran fordulhatnak hozzánk a műszerek kiválasztásától, a beállításokon keresztül egészen az esetleges garanciális problémák kezeléséig. A mért adatokat szakértően elemezzük ki, legyen szó akár hálózatminőségi paraméterekről, vagy energiafogyasztási jellemzőkről.